Assassin's Creed Liberation HD Nederland

1 3 19 8 all trophies

Buy at PSN for €19.99
Lowest price: €3.99, PS+: €3.99
Release date: Jan. 15, 2014
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Assassin’s Creed® Liberation HD is het geremasterde, opmerkelijke hoofdstuk in de Assassin’s Creed-saga dat zich afspeelt vóór de Amerikaanse Revolutie. Het jaar is 1765. Terwijl in het noorden de gebeurtenissen in de aanloop naar de Amerikaanse Revolutie intenser worden, willen Spaanse troepen in het zuiden Louisiana innemen. Daar hebben ze echter Aveline tegenover zich, een sluipmoordenaar van Frans-Afrikaanse afkomst, die een onvergetelijke reis onderneemt van de drukke straten van New Orleans naar voodoomoerassen en oude Mayaruïnes. Assassin’s Creed® Liberation HD maakt volledig gebruik van de nieuwe hardware in de vorm van grafische verbeteringen en nieuwe missies die dieper in het verhaal van Aveline duiken.

Download de upgrade naar het volledige spel als je de testversie al hebt gedownload.

1 speler
PAL HD 720p, 1080i, 1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2013 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

Information taken from the official site, with all rights reserved.