Far Cry 3

1 2 10 38 12 all trophies
Buy at PSN for €14.99 Prices in other regions:
Lowest price: €4.99, PS+: €4.99
Release date: Nov. 29, 2012
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 4

Price change history

PS3™ Essentials - The Best of PlayStation®3
Geschikt voor PlayStation®3.
Ver weg van de beschaving bevindt zich een mysterieus eiland waar geweld aan de orde van de dag is. Tijdens een reisje met vrienden word je op gewelddadige wijze ontvoerd. Alleen door de duistere geheimen van het eiland en de gestoorde bewoners te ontrafelen kun je overleven. Vecht terug en ontsnap aan het krankzinnige eiland aan het einde van de wereld, waar niets is wat het lijkt.
Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Deens, Nederlands, Noors, Zweeds.
1-2 spelers
Netwerkspelers 2-14
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2012 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Far Cry, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries. Based on Crytek’s original Far Cry directed by Cevat Yerli. Powered by Crytek’s technology “CryEngine”.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.
Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.
🙏 Please consider supporting us by disabling your ad blocker.