F1 Race Stars

1 5 14 45 2 all trophies
Buy at PSN for €9.99
Lowest price: €1.99, PS+: €1.99
Release date: Nov. 21, 2012
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 2
Price change history

Geschikt voor PlayStation®3.

Beleef de unieke wagens, teams en circuits van FORMULA ONE™ met F1 RACE STARS™, razendsnel gameplezier voor alle leeftijden. Met F1 RACE STARS bereikt de FORMULA ONE nieuwe hoogtepunten! De officieel gelicenseerde game bevat alle sterren van FORMULA ONE en biedt een breed scala van speltypen waaronder kampioenschappen, tijdmodi, races in een gedeeld scherm met 4 spelers en online multiplayermodi.

1-4 spelers
SIXAXIS-bewegingsdetectie
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-12

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2012 Codemasters. Een officieel product van FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP. Het F1 FORMULA 1-logo, het F1-woord en daaraan gerelateerde merken zijn handelsmerken van Formula One Licensing BV, een concern van Formula One. Onder licentie van Formula One World Championship. Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official site, with all rights reserved.