Realms Of Ancient War Nederland

1 2 9 all trophies

Buy at PSN for €9.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: Sept. 19, 2012
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Neem de controle over een krachtige krijger, een duistere tovenaar of een solitaire meester in onopvallendheid, en ga aan de slag in een epische zoektocht vol actie! R.A.W., de explosieve hack'n'slash leidt jou in je eentje of in een co-op voor 2 spelers door vele gevarieerde levels vol dodelijke beesten en actie!

Doe ervaring op via de hevige gevechten die je voert, maak wapens en magische voorwerpen buit op de levenloze lichamen van je tegenstanders en ontwikkel de kracht van een held! Leer nieuwe vaardigheden en nog vernietigendere toverspreuken die enorme schade kunnen toebrengen en je vijanden met bosjes uitroeit! Neem meteen de controle over het lichaam van je sterkste vijanden en zaai dood en verderf in het hart van de vijandelijke legers!

Nodig in de co-opmodus (lokaal) een vriend uit om mee te doen aan je zoektocht. Coördinatie en samenwerking zijn essentiële ingrediënten om je vijanden uit te schakelen!

Download de upgrade naar het volledige spel als je de testversie al hebt gedownload.

1-2 spelers
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

©2012 Focus Home Interactive. Developed by Wizarbox and published by Focus Home Interactive. Focus, Focus Home Interactive and their logos are trademarks or registered trademarks of Focus Home Interactive. RAW, Realms of Ancient War, Wizarbox and their logos are trademarks or registered trademarks of Wizarbox. All other logos, trademarks or registered trademarks belong to their respective owner. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.