Assassin's Creed Double Edition Nederland

−65%

Buy at PSN for €6.99
Lowest price: €6.99, PS+: €6.99
Release date: March 21, 2012
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 2
Price change history

Geschikt voor PlayStation®3.

Assassin's Creed® Dubbele Editie bevat de eerste twee hoofdstukken van de veelgeprezen serie Assassin's Creed®. Leer het ambacht van meestersluipmoordenaar in twee historische perioden: de derde kruistocht en de renaissance.
- In Assassin's Creed® ben je Altaïr, een dodelijke meestersluipmoordenaar met maar één doel: de Saracenen en de leiders van de kruistochten afmaken die de oorlog in het Heilige Land aanmoedigen en ervan profiteren.
- In Assassin's Creed® II speel je als Ezio Auditore da Firenze. Je speelt je rol in een episch verhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het Italië ten tijde van de renaissance. Alles draait om familie, wraak en complotten.

1 speler
PAL HD 720p, 1080p
DUALSHOCK®3

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2012 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

Information taken from the official site, with all rights reserved.