Mass Effect 3

1 2 13 53 all trophies
Buy at PSN for €19.99
Lowest price: €4.99, PS+: €4.99
Release date: March 9, 2012
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 5
Price change history

PS3™ Essentials - The Best of PlayStation®3

Geschikt voor PlayStation®3.

Mass Effect 3 stort je in een galactische oorlog, waarin je de Aarde moet heroveren op een bijna onstuitbare vijand – en hoe je die oorlog voert, is helemaal aan jou. Een baanbrekende en interactieve verhaalvertelling vormt de basis voor de bloedstollende actie, waarin elk besluit dat je neemt verwoestende en dodelijke gevolgen kan hebben.

1 speler
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-4

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2012 Electronic Arts (Studio and Publishing). All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.