Back To The Future: The Game — 5 Game Series Nederland


Buy at PSN for €12.99
Lowest price: €3.99, PS+: €3.99
Release date: March 9, 2011
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

Marty McFly & Doc Brown zijn terug in een gloednieuw Back to the Future-avontuur!

Zes maanden na alle actie uit de derde film verschijnt de DeLorean-tijdmachine mysterieus in Hill Valley – zonder chauffeur! Reis door de tijd, bezoek de McFly's, Tannens en Browns door de jaren heen om onrecht te herstellen, tijden te wijzigen en gruwelijke fouten te voorkomen.

Vijf afleveringen, elke maand een!

Audio- en tekstvertalingen beschikbaar in het Engels en het Duits. Tekstvertalingen beschikbaar in het Frans.

1 speler
Minimaal 254KB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2010-2011 Telltale, Inc. Back to the Future is a trademark and copyright of Universal Studios and U-Drive Joint Venture. Licensed by Universal Studios Licensing LLLP. All Rights Reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.