Faery: Legends Of Avalon

Buy at PSN for €7.99
Lowest price: €3.99, PS+: €3.99
Release date: Jan. 12, 2011
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Faery: Legends of Avalon is een grote role playing game met een unieke sfeer en een heel bijzondere grafische stijl. Maak een karakter aan, stort je in het avontuur en ontdek de fantastische wereld van Avalon.

Je zult eerst moeten uitvinden waarom deze magische wereld sterft, om het te kunnen redden van haar zekere ondergang. Vervolgens ontrolt zich een adembenemend verhaal, waarvan het verloop volledig bepaald wordt door je eigen keuzes. Ontwikkel je karakter, zijn vaardigheden en speciale krachten en verzamel bruikbaar materiaal door het winnen van veldslagen en het uitvoeren van opdrachten!

Maar pas op: vele gevaren zullen je pad kruisen en de veldslagen tegen sommige gedrochten en monsters beloven spectaculair te worden. Verzamel kracht en ervaring en zorg ervoor dat je onderweg genoeg vrienden maakt om je te vergezellen. Selecteer je medestrijders zorgvuldig en voor je weet wordt je straks op het slagveld bijgestaan door een draak, een trol, feeën en andere onvoorstelbare wezens!

Download de upgrade naar het volledige spel als je de testversie al hebt gedownload.

1 speler
Minimaal 700KB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2010 Focus Home Interactive. Faery – Legends of Avalon is a trademark of Focus Home Interactive. Published by Focus Home Interactive. Developed by Spiders Games. Game based on the universe created by Spiders Games. Logos and trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.