Final Fantasy IX

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: € 4,99, PS+: € 4,99 — Release date: May 26, 2010

Description Description

Compatibel met PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable) en PlayStation®Vita. Niet compatibel met PlayStation®TV.
De razend populaire FINAL FANTASY® IX keert terug naar de PlayStation®Store!
De Tantalus Theatre Troupe bezoekt het Koninkrijk van Alexandrië ter ere van prinses Garnerts verjaardag. De groep is echter een bende van dieven die de prinses willen ontvoeren! Ondertussen arriveert de jonge tovenaar Vivi om hun optreden te bekijken, maar begrijpt er niets van als hij ontdekt dat hij een vals toegangskaartje heeft…
In een prentboekachtige wereld vol fantasie raken Zidane de dief, prinses Garnet van Alexandrië en Vivi de jonge tovenaar betrokken bij een kristalavontuur vol spanning en emoties!
Het spel is voorzien van Engelse schermteksten.
Informatie over het verwisselen van discs: tijdens het spelen van de game wordt je op een gegeven moment gevraagd om van disc te wisselen. Druk in dit geval op de PS-/HOME-toets en selecteer Overschakelen discs op het scherm dat wordt weergegeven. Selecteer vervolgens de disc waar om wordt gevraagd.
Dit product is een vernieuwde versie van een PlayStation® (PS one®)-klassieker. Sommige spelonderdelen kunnen afwijken van de originele PlayStation® (PS one®)-versie of zijn misschien niet beschikbaar.
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik en 3 geactiveerde compatibele draagbare gamesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2000, 2001 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.
FINAL FANTASY, SQUARE ENIX, the SQUARE ENIX logo, SQUARESOFT and the SQUARESOFT logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)