Call Of Duty Classic Nederland

1 5 6 26 all trophies

Buy at PSN for €14.99
Lowest price: €5.99, PS+: €5.99
Release date: Dec. 10, 2009
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Opmerking: Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen; Dialogen in de game: Engels; Tekst op het scherm: Engels.


Beleef de filmische intensiteit van de grootste gevechten uit de Tweede Wereldoorlog, zoals D-Day, de
Russische aanval in Stalingrad en de Slag om Berlijn. Speel 24 solomissies die zijn verspreid over vier campagnes, of maak naam in de nieuwe online klassementen van de razendsnelle multiplayer

1 speler
Minimaal 220KB
PAL HD 720p
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-8

De download is onderhevig aan de servicevoorwaarden/gebruikersovereenkomst van Sony Entertainment Network en alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als je niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2003-2009 Activision Publishing, Inc. Activision en Call of Duty zijn gedeponeerde handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Id Technology © 1999-2000 Id Software, Inc. Alle rechten voorbehouden. Alle overige handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van de betreffende eigenaars.

Information taken from the official site, with all rights reserved.