Dragon Age: Inquisition Nederland

1 3 8 43
Email me when the price drops 2
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 2

Price change history Price change history

Lowest price: € 3,99, PS+: € 3,99
Release date: Nov. 20, 2014

Comments Comments

Description Description

PS3™ Essentials - The Best of PlayStation®3
Geschikt voor PlayStation®3.
Alleen jij kunt voorkomen dat demonen het land van Thedas overstromen.
Een cataclysmische gebeurtenis heeft het land van Thedas in beroering gebracht. Draken verduisteren de lucht en werpen een schaduw van terreur. Magiërs zijn een oorlog begonnen tegen de Tempeliers. Naties komen tegen elkaar in opstand. Jij en je reisgezelschap moeten de orde herstellen terwijl je leiding geeft aan de Inquisitie en jacht maakt op de brengers van chaos. Er zullen banden worden gesmeed - en verbroken - terwijl de zoektocht naar de waarheid haar tol eist.
Het meest recente actieavontuur van BioWare heeft een weergaloos verhaal dat zich afspeelt in een enorm landschap. Verken verborgen grotten, versla monumentale monsters en geef de wereld vorm met je unieke speelstijl. Tijdens je reis kom je voor zware keuzes te staan, en één beslissing kan het verloop van het verhaal al veranderen.
In-game aankoop optioneel
1 speler
Minimaal 750KB
PAL HD 720p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties
Netwerkspelers 2-4
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2014 Electronic Arts Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.