Never Alone (Kisima Ingitchuna)

1 1 13 all trophies
Buy at PSN for €14.99
Lowest price: €2.99, PS+: Free
Release date: Nov. 26, 2014
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 6
Price change history

Never Alone is een sfeervol puzzelplatformspel voor 1 of 2 spelers, ontwikkeld in samenwerking met de Alaska Native-gemeenschap. Het duikt in de traditionele folklore van de Iñupiat om een unieke gamebeleving te creëren.

● Speel als meisje en vos en wissel tussen de twee. Het meisje en de vos moeten samenwerken om met hun eigen unieke vaardigheden uitdagingen te overwinnen en puzzels op te lossen. Een tweede speler kan zich elk moment aansluiten voor lokale co-op play.
● Verken gevaarlijke arctische omgevingen, van toendra's tot kustplaatsen en van ijsrivieren tot geheimzinnige bossen.
● Luister naar het verhaal van Kunuuksaayuka zoals verteld door een meester Iñupiat-verhalenverteller in de gesproken Iñupiaq-taal.
● Ontgrendel speciale video's opgenomen door de Iñupiaq-gemeenschap om hun wijsheid, verhalen en perspectief te delen.


1-2 spelers
Minimaal 10MB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2014 Upper One Games LLC. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.