Tales From The Borderlands — Season Pass Nederland


Buy at PSN for €19.99
Lowest price: €5.99, PS+: Free
Release date: Dec. 3, 2014
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 7
Price change history

Bespaar geld op content voor deze game door het aanschaffen van de Season Pass. Content kan vanaf release gedownload worden uit de PlayStation®Store of in-game.

The Tales from the Borderlands-SEIZOENSPAS is de voordeligste manier om alle vijf afleveringen te bemachtigen (aflevering 1-3 is nu verkrijgbaar, afleveringen 4-5 komen periodiek uit) in deze nieuwe variant op het bekroonde universum van Gearbox Software.

Dit verhaal speelt zich af in de meedogenloze wereld van Pandora na de gebeurtenissen van Borderlands 2 en zit vol met de humor die we van Borderlands gewend zijn. We volgen twee avonturiers die het succes achternajagen. Je speelt als Rhys, een zakenman van Hyperion die de volgende Handsome Jack hoopt te worden, en Fiona, een oplichtster uit Pandora die haar grootste slag tot nu toe probeert te slaan. In dit avontuur moeten ze tegen hun wil samenwerken om geld veilig te stellen waarvan ze allebei denken dat het van hen is.Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


In-game aankoop vereist

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2014 Telltale, Inc. Telltale, Telltale Games en het logo van Telltale Games zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Telltale, Inc. Alle rechten voorbehouden. Borderlands, Gearbox Software, en Gearbox logo's zijn geregistreerde handelsmerken in de VS en/of andere landen en worden gebruikt met toestemming van Gearbox Software, LLC. Borderlands en Borderlands 2 zijn uitgebracht door 2K Games, Inc. 2K en het 2K Logo zijn in bezit van Take-Two Interactive Software, Inc. Alle andere handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaars. Alle Rechten Voorbehouden.

Information taken from the official site, with all rights reserved.