Trine Bundle

Buy at PSN for €24.99
Lowest price: €4.99, PS+: €3.99
Release date: Dec. 17, 2014
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 3
Price change history

Ervaar het complete verhaal van Trine met deze bundel welke de Trine Enchanted Edition en Trine 2: Complete Story bevat.

De Trine-games zijn een combinatie van actie-, puzzel- en platformgames, gebaseerd op natuurwetten en spelen zich af in een sprookjesachtige wereld boordevol vreemde machines, gevaarlijke vijanden en prachtige vergezichten. Je bestuurt drie verschillende personages: tovenaar Amadeus, ridder Pontius en dief Zoya. Je moet hun vaardigheden combineren om obstakels te overwinnen, puzzels op te lossen en om te vechten om het koninkrijk te redden.

Trine 2: Complete Story:
1-3 spelers
Netwerkspelers 2-3 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 3GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Compatibel met stereoscopisch 3D
PAL HD 720p,1080i,1080p

Trine Enchanted Edition:
1-3 spelers
Netwerkspelers 2-3 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Compatibel met stereoscopisch 3D
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright (c) Frozenbyte Oy 2009-2014.

Information taken from the official site, with all rights reserved.