Fahrenheit

Buy at PSN for €13.49
Lowest price: €4.99, PS+: €4.99
Release date: Aug. 10, 2016
Email me when the price drops 3
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

FAHRENHEIT is het eerste INTERACTIEVE DRAMA gecreëerd door de makers van HEAVY RAIN en BEYOND: TWO SOULS.
In deze paranormale thriller wordt NYC geschokt door een reeks mysterieuze moorden: gewone mensen raken bezeten en vermoorden in het openbaar absolute vreemden. Speel beide kanten van deze moordzuchtige samenzwering en ontdek de bovennatuurlijke krachten achter deze misdaden.

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

FAHRENHEIT © QUANTIC DREAM 2005-2016, all rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.