Zeeslag Nederland

1 4 14 15
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 4,99, PS+: € 4,99
Release date: Aug. 12, 2016

Comments Comments

Description Description

ZEESLAG tilt het klassieke spel naar een hoger niveau met een modern, dynamisch en interactief 3D-bord, voor een ervaring die je nooit meer vergeet.
Plaats je schepen op strategische plekken en schiet op het raster van je tegenstander om de vijandelijke schepen te vinden en te verwoesten voor de jouwe zijn gezonken. Geniet van het oude, vertrouwde spel in het speltype Classic of pak het tactischer aan in het gloednieuwe speltype Clash at Sea! (confrontatie op zee).
Speel lokaal of online met je vrienden, of neem het op tegen de computer.
In-game aankoop optioneel
1-2 spelers
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p
Compatibel Met SingStar® Microfoon
Compatibel Met PlayStation®Camera
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
Battleship is a trademark of Hasbro and is used with permission. © 2016 Hasbro. All Rights Reserved. Licensed by Hasbro to Ubisoft Entertainment. Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. Games software © 2016 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.