Armikrog

Buy at PSN for €9.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: Aug. 23, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Armikrog is een uniek stop-motion en met klei geanimeerd 'klik-en-wijs-aan'-avonturenspel van de makers van Earthworm Jim en de Neverhood. Ontrafel door te verkennen en het oplossen van puzzels de mysteries van het fort waarin Tommynaut en zijn blinde alienhond Beak-Beak gevangen worden gehouden.

• Schattige personages, ontworpen door Doug TenNapel, de maker van Earthworm Jim, en ontwikkeld door de makers van de Neverhood, Ed Schofield en Mike Dietz.
• De personages van Armikrog komen tot leven door een rijke cast aan stemtalenten, waaronder bekende acteurs zoals Jon Heder (Napoleon Dynamite), Rob Paulsen (Pinky and the Brain) en Michael J. Nelson (Mystery Science Theater 3000).
• De originele soundtrack is gemaakt en opgenomen door de Amerikaanse songwriter en producent Terry Scott Taylor.

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2016 Armikrog © 2016 Versus Evil, LLC. Versus Evil en het Versus Evil-logo zijn handelsmerken van Versus Evil LLC. Alle rechten voorbehouden. Alle andere logo's en handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Information taken from the official site, with all rights reserved.