Verdun

1 1 10 44 all trophies
Buy at PSN for €6.99
Lowest price: €5.49, PS+: €5.49
Release date: Aug. 30, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Verdun is de eerste realistische multiplayer shooter die zich in de eerste wereldoorlog afspeelt. De genadeloze loopgravenoorlog biedt een unieke slagveldervaring. Het dompelt jouw, en je squad onder in intense aanvallen en verdedigingen.

Het spel speelt zich af op het westelijk front tussen 1914 en 1918, in een van de bloedigste conflicten uit de geschiedenis. De ontwikkelaars werden geïnspireerd door de beruchte slag bij verdun in 1916. Het spel biedt 5 verschillende game-modi: 'Frontlines', 'Attrition', 'Squad Defense'. Er zitten ook veel historisch accurate details in het spel verwerkt zoals realistische WOI wapens, authentieke uniformen, rauwe gore en levels gebaseerd op de echte slagvelden in Frankrijk en België.

1 speler
Netwerkspelers 2-32 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 6GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2016 Ontwikkeld door M2H B.V. en Blackmill Games.

Information taken from the official site, with all rights reserved.