Apotheon

1 4 18 8 all trophies
Buy at PSN for €2.99 €10.99
Lowest price: €2.99, PS+: Free
Release date: Feb. 4, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 8
Price change history

De goden van de Olympus hebben de mensheid in de steek gelaten, ze laten je wegteren zonder hun gunst. Neem de wapens op tegen de goden, beklim de berg Olympus en verover hun goddelijke machten om de overleving van de mensheid veilig te stellen!

Apotheon is een snelle en wrede 2D-actiegame met een opvallende vormgeving en een heldhaftig verhaal gebaseerd op de oude Griekse mythologie.

Kenmerken:
- Wrede en bloedige gevechten in de Bronstijd! Vernietig je vijanden met zwaarden, speren, pijlen en andere antieke oorlogswapens.
- Verken de uitgestrekte open wereld van de berg Olympus! Vecht tegen mythische wezens en zoek naar goddelijke schatten in de bossen van Artemis, de paleizen van Apollo en andere heiligdommen van de goden.
- Begeleid de opkomst van Nikandreos, de laatste held van de mensheid. Communiceer met een kleurrijke keur aan legendarische personages via gesproken dialogen in een rijke singleplayer-ervaring.
- Daag je vrienden uit voor een duel!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


1-2 spelers
Minimaal 650MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official site, with all rights reserved.