Sky Force Anniversary

Buy at PSN for €9.99
Lowest price: €2.99, PS+: Free
Release date: Sept. 7, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 8
Price change history

Deze legendarische shooter is eindelijk om de tiende verjaardag te vieren in een super destructieve stijl. Door de intensiteit van klassieke arcadespellen te omarmen en te combineren met moderne visuals, biedt Sky Force Anniversary een overweldigende shooterervaring met een ongelofelijk nieuwe social gameplay element.

Meer dan tien jaar geleden zei IGN: 'Sky Force is simpelweg geweldig.' Het heeft een prachtig cijfer van een 9,5 van de 10 behaald. Het is groter, stoerder en intenser dan ooit tevoren.

Deze 10de verjaardag editie voegt ongelofelijke diepte toe aan de serie via overweldigende 3D graphics, intuïtieve bediening en een krachtig upgradesysteem waarme je urenlang blijft schieten.

Met dit Cross-Buy-product mag je versies van de PS3™, PS4™ en 'PS Vita' downloaden.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS3™: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde PS3™-systemen.
PS Vita: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright © 2016 door Infinite Dreams Inc. Alle rechten voorbehouden.

Information taken from the official site, with all rights reserved.