Pac—Man Championship Edition 2

1 9 7 2 all trophies
Buy at PSN for €2.99 €12.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: Sept. 13, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Het langverwachte vervolg op de PAC-MAN™ CHAMPIONSHIP EDITION!

Met oogstrelende 3D-graphics en fantastische beelden. In de nieuwste versie van deze klassieker wordt spookjes happen en door doolhoven jagen naar een totaal nieuw niveau getild!
Stel maximaal vier spookjestreinen samen en hap je een ongeluk!
Nieuwe speltypes zoals Time Attack en een speltype Adventure met fruit dat er snel vandoor gaat, grote eindbazen, krankzinnig geremixte spelregels en nog veel meer!

1 speler
Minimaal 45MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p
Je moet om van de bewegingsgevoelige features gebruik te kunnen maken over een PlayStation®Move-navigatiecontroller of een draadloze controller beschikken.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

PAC-MAN™CHAMPIONSHIP EDITION 2 & ©2016 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Information taken from the official site, with all rights reserved.