Virginia — The Game.

1 9 6 2 8
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: Sept. 22, 2016

Description

Virginia is een first-person-thriller die zich afspeelt in een stadje dat een geheim herbergt.
Beleef een onderzoek naar een vermiste persoon door de ogen van net afgestudeerde FBI-agent Anne Tarver.
Samen met je partner, de ervaren onderzoeker Maria Halperin, reis je naar het idyllische Burgess County en het afgelegen stadje Kingdom in Virginia. Daar is een jongetje verdwenen en niemand heeft enig idee waarom.
Kenmerken
• Cinematische bewerking die spelers een gevoel geeft alsof ze in een film of serie zitten
• Een droomachtige reis, afgewisseld door heftig drama bijzondere en onvergetelijke personages
• Een inspirerende soundtrack van componist Lyndon Holland en live opgenomen door het filharmonisch orkest van Praag in de beroemde Smecky-studio (Lost Highway, Mulholland Drive)
• Een origineel film noir-detectiveverhaal in de traditie van Twin Peaks, Fargo en True Detective

1 speler
Minimaal 3MB
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©505 Games 2016. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Variable State Ltd. Uitgegeven door 505 Games. 505 Games, Virginia en de logo's van 505 Games en Virginia zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van 505 Games S.p.A. in de hele wereld.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments