Battlefield Hardline Ultimate Edition Nederland

−71%

Buy at PSN for €19.99
Lowest price: €7.99, PS+: €7.99
Release date: March 17, 2015
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

Stort je in de actie van Battlefield™ Hardline: een frisse, nieuwe interpretatie van Battlefield waarin je je politie- en misdaadfantasieën helemaal kunt uitleven.
Hardline, dat is geïnspireerd door fantastische misdaadseries, biedt een boeiende singleplayer-campagne met heel veel keuzemogelijkheden en spannende nieuwe innovaties op het gebied van multiplayer, met nieuwe maps en modi waarin alles draait om de oorlog tegen de misdaad.
De Battlefield™ Hardline Ultimate Edition is inclusief:
• De Deluxe Edition van Battlefield™ Hardline met 3 speciale en 10 gold battlepacks
• Battlefield™ Hardline Premium om je Battlefield-ervaring uit te breiden en eerder toegang te krijgen tot thematische digitale uitbreidingspakketten, exclusieve items en nog veel meer voor een geweldige prijs.

In-game aankoop optioneel

1 speler
Netwerkspelers 2-66 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2015 Electronic Arts Inc. Battlefield, Battlefield Hardline, Frostbite and the DICE logo are trademarks of EA Digital Illusions CE AB. EA, the EA logo, Visceral Games and the Visceral logo are trademarks of Electronic Arts Inc. and its subsidiaries.

Information taken from the official site, with all rights reserved.