Virginia — Special Edition—Bundel Nederland


Buy at PSN for €11.25
Lowest price: €3.99, PS+: €3.99
Release date: Sept. 29, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 3
Price change history

De Special Edition bevat het spel Virginia en de officiële soundtrack.
Beleef een onderzoek naar een vermiste persoon, innovatief verteld via een opvallende, schilderachtige stijl en een inspirerende soundtrack.
Kenmerken
• Cinematische bewerking die spelers een gevoel geeft alsof ze zich in een film of serie bevinden
• Een droomachtige reis, afgewisseld door heftig drama, met bijzondere en onvergetelijke personages
• Een inspirerende soundtrack van componist Lyndon Holland en live opgenomen door het filharmonisch orkest van Praag in de beroemde Smecky-studio (Lost Highway, Mulholland Drive)
• Een origineel film noir-detectiveverhaal in de traditie van Twin Peaks, Fargo en True Detective
• Een opvallende, schilderachtige artstijl met de magie van kleine Amerikaanse stadjes en het levendige landschap van Virginia.


Virginia - Special Edition Bundle

Geschikt voor PlayStation®3.
3MB minimum space required
1 speler
DUALSHOCK®3-trilfunctie
HDTV-schermresolutie: 720p 1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©505 Games 2016. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Variable State Ltd. Uitgegeven door 505 Games. 505 Games, Virginia en de logo's van 505 Games en Virginia zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van 505 Games S.p.A. in de hele wereld.

Information taken from the official site, with all rights reserved.