Dynasty Warriors 8 Empires

Buy at PSN for €34.99 PS+ €19.99
Lowest price: €14.99, PS+: €14.99
Release date: March 25, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

DYNASTY WARRIORS 8 Empires is de nieuwste game uit de Empires-reeks. Probeer het oude China te veroveren via strategie en door het met één krijger tactisch op te nemen tegen duizenden tegenstanders, gameplay waar de WARRIORS-reeks zijn faam aan dankt.

Je wordt een held in het tijdperk van de Drie Koninkrijken. Herenig het oude China via strategie en gevechten!

Je kunt opgeslagen spelgegevens van de Free Alliances Version importeren naar DYNASTY WARRIORS 8 Empires!

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels


In-game aankoop optioneel

1-2 spelers
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 45MB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

DYNASTY WARRIORS 8 Empires ©2014-2015 KOEI TECMO GAMES CO., LTD. DYNASTY WARRIORS and the KOEI logo are registered trademarks of KOEI TECMO GAMES CO., LTD. The KT logo is a registered trademark of KOEI TECMO HOLDINGS CO., LTD. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.