EA Sports FIFA 17 Standard Edition Nederland

−40%
1 3 8 34 all trophies

Buy at PSN for €29.99
Lowest price: €14.99, PS+: €14.99
Release date: Oct. 4, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 6
Price change history

Koop nu de FIFA 17 Standard Edition!

Dankzij Frostbite transformeert FIFA 17 de manier waarop je speelt, de strijd aangaat en hoe je emotioneel verbonden bent met de game.

FIFA 17 biedt je een authentieke voetbalervaring door gebruik te maken van een nieuwe, innovatieve game-engine, laat je kennismaken met voetballers met diepgang en emoties en neemt je mee naar gloednieuwe werelden die je alleen in de game vindt. Door de totale vernieuwing van de manier waarop spelers denken en bewegen, fysieke interactie hebben met tegenstanders en aanvallen uitvoeren, heers jij op elk moment op het veld.

In-game aankoop optioneel

1-4 spelers
Netwerkspelers 2-22 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 44GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Er zijn voorwaarden en beperkingen van toepassing.  Kijk op https://www.easports.com/fifa/game-and-offer-disclaimers voor meer informatie.

Information taken from the official site, with all rights reserved.