Rocksmith 2014 Edition – Remastered

1 3 6 38 all trophies

Buy at PSN for €49.99
Lowest price: €49.99, PS+: €49.99
Release date: Oct. 4, 2016
Email me when the price drops 4
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 2
Price change history

DLC:

Rocksmith leert je alles, van enkele noten tot akkoorden en allerlei geavanceerde technieken, op jouw tempo. De game past zich tijdens het spelen aan op je vaardigheden en niveau, of je nu een beginner bent of een ervaren gitaarspeler.

Rocksmith® 2014 Edition – Remastered bevat een gratis downloadbare update met een personaliseerbare leercurve, uitgebreide oefenmaterialen, statistieken, verbeterde menu's en meer.

Als je de eerste game al in je bezit hebt, kun je de geremasterde updates gratis downloaden na de launch op 4 oktober: je hoeft de game dan niet een tweede keer te kopen.

De game voor PS4™ bevat 6 gratis bonusnummers:
• Bob Marley & The Wailers – Three Little Birds
• Elvis Presley – Suspicious Minds
• FUN. – Some Nights
• Jackson 5 – I Want You Back
• Outkast – Hey Ya!
• Train – Drops of Jupiter


Kies voor de 60-Dag Challenge en leer gitaar spelen dankzij de Rocksmith 2014 Edition - Remastered.

In-game aankoop optioneel

1-2 spelers
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Rocksmith logo, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

Information taken from the official site, with all rights reserved.