A Bastard's Tale Nederland

2 1 7 3 all trophies

Buy at PSN for €5.99
Lowest price: €1.99, PS+: €1.99
Release date: Oct. 5, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Je moet aanpassen aan de manier waarop de vijanden aanvallen en verdedigt . Het spel biedt tal van vijanden met verschillende aanval patronen en zwakke punten.


5 niveaus
20 unieke vijanden
New Game en New Game Plus
Hoog - scores in een Endless Fighter Mode

Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels

1 speler
PAL HD 720p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official site, with all rights reserved.