Metal Slug 3

Buy at PSN for €4.99
Lowest price: €3.99, PS+: €2.79
Release date: April 29, 2015
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 2
Price change history

METAL SLUG 3, het meesterwerk van SNK's emblematische 2D run & gun actie game-serie, dat tot op de dag van vandaag nog steeds miljoenen fans wereldwijd boeit met zijn complexe dot-pixel graphics en simpele en intuïtieve besturing, komt naar PlayStation®3 / PlayStation®4 / PlayStation®Vita! Verken vijf immense en uitdagende levels - voorzien van meerdere vertakkende routes, en ontdek spannende nieuwe gebieden via meerdere playthroughs. Doorbreek de vijandelijke linies, vecht het uit met talloze gigantische eindbazen om Generaal Morden opnieuw te verslaan, en kom oog in oog te staan met een nieuwe dreiging uit de ruimte!?

PlayStation®3 / PlayStation®4 / PlayStation®Vita

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©SNK PLAYMORE CORPORATION ALL RIGHTS RESERVED.

Information taken from the official site, with all rights reserved.