Super Dungeon Bros Nederland

−65%
1 6 12 9 all trophies

Buy at PSN for €6.99
Lowest price: €6.99, PS+: €6.99
Release date: Nov. 1, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Ga op een missie van de rockgoden met heavy-metalhelden Axl, Lars, Freddie en Ozzie in Super Dungeon Bros, een snelle brawler met rockthema boordevol actie! Speel alleen of met maximaal 4 vrienden in lokale of online coöp en plunder de diepste kerkers van Rökheim op zoek naar epische buit, hordes ondoden en de legenden van verloren gewaande rocksterren! Hanteer brute wapens voor grootschalige verwoesting of maak handig gebruik van de puzzels en vallen die vriend en vijand in mootjes hakken. Gooi je vrienden naar verre richels en valtriggers, werp je maten naar de oprukkende vijanden of zet je tagteam-tactieken in voor het ultieme broffensief! Heb je echt zin in een uitdaging, test jezelf dan in de dodelijke dagelijkse kerker of de wrede wekelijkse kerker en scoor een nummer één-hit op de wereldwijde ranglijsten.

Denk eraan: vrienden gaan voor vijanden!

In-game aankoop optioneel

1-4 spelers
Netwerkspelers 2-4
Minimaal 3GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2016 React Games. Developed by React Games. Licensed to and published by Wired Productions Ltd. React Games, Super Dungeon Bros and the Super Dungeon Bros logo are trademarks of React Games. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.