Omega Quintet Nederland

1 2 6 46 30
Email me when the price drops 2
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1

Price change history Price change history

Lowest price: € 4,99, PS+: € 4,99
Release date: May 6, 2015

Comments Comments

Description Description

In deze hybride RPG / idool simulatie, vijf idolen hanteren Sound Wapens tegen de duistere krachten van de wereld.
1. Elk gevecht is een performance, dus geef het publiek wat ze willen! Voer 'Concert Mode' en krijg boosts van uw muziek, maar ook in staat zijn om sneller te vullen uw Voltage Gauge om speciale vaardigheden uit te voeren.
2. Pas outfits van je idolen, accessoires, haar, en nog veel meer! Maar kijk uit - hits van vijanden kan een 'Kostuum Break', die hun outfits zullen beschadigen en laat ze kwetsbaar voor meer schade veroorzaken!
3. Zing je vijanden recht in het graf met de 'harmonischen' systeem! Maak dodelijke super ketens van aanvallen, met behulp van vaardigheid elke idool's in de juiste volgorde aan te houden de pijn te komen!
4. Maak optredens voor je idolen en deel ze! Choreograferen elke routine en gebruik de PlayStation®4 Camera om jezelf te projecteren in de voorstelling!
Dit product biedt ondersteuning voor de volgende talen:Engels
1 speler
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080p
Compatibel Met PlayStation®Camera
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Eye-camera optioneel.
Je moet om van de bewegingsgevoelige features gebruik te kunnen maken over een PlayStation®Move-navigatiecontroller of een draadloze controller beschikken.
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
©2015 IDEA FACTORY/COMPILE HEART. All rights reserved. Omega Quintet is a trademark of Idea Factory. Licensed to and published by Idea Factory International, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.