Middle—Earth: Shadow Of Mordor Game Of The Year—Editie Nederland

1 1 17 56 11 all trophies

Buy at PSN for €59.99
Lowest price: €12.99, PS+: €11.99
Release date: May 8, 2015
Email me when the price drops 11
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 14
Price change history

*** Nemesis Forge-update ***
Smeed nu je eigen Nemesis, ontdek je grootste bondgenoot in Middle-earth™: Shadow of Mordor™ en zet het verhaal vanaf 10 oktober voort in Middle-earth™: Shadow of War™.
Nemesis Forge is alleen beschikbaar bij de aankoop van Middle-earth™: Shadow of Mordor™ en Middle-earth™: Shadow of War™ op de PlayStation®4 en is te allen tijde onderhevig aan de gebruiksvoorwaarden van WB. Nemesis Forge is niet verkrijgbaar in Japan.
Winnaar van meer dan 50 'Best of 2014'-awards, inclusief Game of the Year, Best Action Game en Most Innovative Game.
Meer missies: Jachtmeester, het verhaal van de Bright Lord
Meer uitdagingen: Krachttest, snelheidstest, wijsheidstest, de eindeloze uitdaging
Meer skins: De duistere doler, de kapitein van de wacht
Meer runen: Het verborgen mes, de dodelijke boogschutter, de vlam van Anor, de opkomende storm
Meer oorlogsbendemissies: Bewakers van het Vlammende Oog, de Berserks, de Bottenkrakers, de Vleesbranders, de Bloedjagers

In-game aankoop optioneel

1 speler
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR © 2014 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by Monolith. © 2014 New Line Productions, Inc. © The Saul Zaentz Company. MIDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR, THE HOBBIT, and the names of the characters, items, events and places therein are trademarks of The Saul Zaentz Company d/b/a Middle-earth Enterprises under license to Warner Bros. Interactive Entertainment.

MONOLITH LOGO, WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s14)

Information taken from the official site, with all rights reserved.