Cartoon Network: Battle Crashers

1 2 11
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 5,99, PS+: € 5,99 — Release date: Nov. 8, 2016

Description Description

Als Ome Opa per ongeluk met zijn camper door meerdere dimensies rijdt, krijgt hij er een paar onverwachte passagiers bij: Gumball, Steven Universe, Finn, Mordechai en Clarence! Nu moeten ze samenwerken om de kwade scherfwezens te verslaan en alles weer goed te maken. Gebruik de unieke aanvallen en speciale moves van elk personage om de elementen te beheersen, je door alle levels te vechten en brute bazen te verslaan. Speel kaarten opnieuw met speciale aanpassingen om het nog leuker te maken en speel onderweg bonuskamers vrij. Ga de uitdaging aan in je eentje of met maximaal 3 vrienden in multiplayer in dit krankzinnige interdimensionale avontuur!
1-4 spelers
Minimaal 500MB
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
TM & © Cartoon Network (S16) The Amazing World of Gumball TM & © TBSEL (S16), ©2016 GameMill Entertainment, LLC. All rights reserved.
©2016 GameMill Entertainment, LLC. All rights reserved. GameMill Entertainment is a registered trademark of GameMill Entertainment, LLC. Game developed by Magic Pockets.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments