Japanse Accessoires


Buy at PSN for €5.99
Lowest price: €5.99, PS+: €5.99
Release date: Nov. 8, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Katana zwaard terug (back accessoire), Noh theater maskers (cat masker, demon mondmasker, vampier mondmasker, duivel masker), ninja mondmasker, ninja hoofd masker, samurai helm, traditionele puntige hoed.

1 speler
Netwerkspelers 2-16
Minimaal 5GB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright 2016 Atom Universe Ltd. Atom Universe and its logo are registered trademarks of Atom Universe Ltd.

Information taken from the official site, with all rights reserved.