Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: March 20, 2014

Description Description

Het wereldberoemde Kojima Productions toont zijn laatste meesterwerk in de METAL GEAR SOLID-franchise met METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES. METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES is het eerste deel van de ‘Metal Gear Solid V-beleving’ en de proloog van het grotere tweede deel, METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN dat daarna wordt gelanceerd. MGSV: GROUND ZEROES biedt gamers een voorproefje van de ongekende visuele presentatie en spelbeleving van de productie van wereldklasse voordat de hoofdgame wordt uitgebracht. Dit biedt degenen die nog nooit een game van Kojima Productions hebben gespeeld, evenals ervaren gamers, de kans om bekend te raken met het geheel nieuwe speldesign en de ongekende presentatiestijl. Kojima Productions legt de lat weer hoger met de FOX Engine voor ongelofelijke grafische weergave en de introductie van een open wereld speldesign voor de wereld van Metal Gear Solid. Dit is de beleving waar fervente gamers op hebben gewacht.

1 speler
Minimaal 4GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes © 2014 Konami Digital Entertainment

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)