Prototype Biohazard-Bundel

1 4 10 26 7
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: € 12,99, PS+: € 12,99 — Release date: July 22, 2015

Description Description

'De bundel is inclusief Prototype® en Prototype®2 met DLC! PROTOTYPE: Ontdek wat er voorbij de evolutie mogelijk is. Kruip in de huid van Alex Mercer, een genetisch aangepaste man die van gedaante kan veranderen. Hij kan zich niets meer van zijn verleden herinneren en raast door het overbevolkte New York City, waarbij hij alles en iedereen die hem voor de voeten loopt, tot zich neemt. Hij neemt hun identiteit aan en krijgt daarbij ook hun herinneringen en krachten.
PROTOTYPE 2: WELKOM IN NEW YORK ZERO. Prototype®2 borduurt voort op de ongeëvenaarde slachting van de eerste Prototype® waarin je van gedaante kunt veranderen. Het gezin van Sgt James Heller is omgekomen bij een virusuitbraak en zelf is hij in een PROTOTYPE veranderd. Nu je van gedaante kunt veranderen, moet je op vijanden jagen, ze doden en hun identiteit overnemen in het besmette niemandsland van New York Zero. Je zweert wraak en jaagt op de man die verantwoordelijk is: Alex Mercer. De download is inclusief DLC.
1 Player
21GB Required HDD Space
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
© 2015 Activision Publishing, Inc. Activision and Prototype are registered trademarks of Activision Publishing, Inc. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

DLC DLC

−73% Prototype
PS4
Prototype
€ 8,09
€ 29,99
−80% Prototype 2
PS4
Prototype 2
€ 7,99
€ 39,99

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)