Battlefield V Belgium

Email me when the price drops 3
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1

Price change history Price change history

Lowest price: 34,99 €, PS+: 34,99 €
Release date: Nov. 20, 2018

Comments Comments

Description Description

Vorige speciale prijsaanbieding geldig van 30-11-2018 tot 03-12-2018 was €44.99.
Doe mee aan het grootste conflict van de mensheid met Battlefield™ V en zie de serie terugkeren naar haar wortels in een ongekende weergave van de Tweede Wereldoorlog. Speel fysieke grootschalige multiplayer met je squad in modes zoals het enorme Grand Operations en het coöperatieve Combined Arms, of wees getuige van menselijk drama tijdens een wereldwijde strijd in de singleplayer War Stories. Terwijl je vecht op epische, onverwachte locaties in de hele wereld geniet je van de meest uitgebreide en realistische Battlefield ooit.
• De Tweede Wereldoorlog zoals je die nog nooit hebt gezien.
• Multiplayer met 64 spelers in de chaos van totale oorlog.
• De meest realistische Battlefield ooit.
• Speel onvertelde War Stories.
• Tides of War – Nieuwe contentdrops voeren je naar talloze belangrijke locaties uit de Tweede Wereldoorlog, waar nieuwe strijdvelden en uitrustingen op je wachten.
In-game aankoop optioneel
1 speler
Netwerkspelers 2-64 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 50GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
©2018 Electronic Arts Inc. Battlefield and Battlefield V are trademarks of Electronic Arts Inc.
DIT SPEL IS NIET GELIEERD AAN EN WORDT NIET GESPONSORD OF ONDERSCHREVEN DOOR FABRIKANTEN VAN WAPENS, VOERTUIGEN OF UITRUSTINGEN.
*Er zijn bepaalde voorwaarden en beperkingen van toepassing. Zie www.battlefield.com/nl-nl/disclaimers voor meer informatie.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.