R.B.I. Baseball 19

Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 35,99 €, PS+: 35,99 € — Release date: March 15, 2019

Description Description

R.R.B.I. Baseball 19 betreedt het veld met meer authenticiteit voor een echte MLB-ervaring. Met onder meer honderden nieuwe animaties, bijgewerkte spelersmodellen, alle tenues van 2019, meer spelersuitrusting en verbeterde balfysica en omgevingen.
• Jouw Franchise: Coach je droomteam in meerdere seizoenen! Haal toppers binnen voor de transferdeadline, trek vrije spelers aan, scout nieuw talent en strik veelzijdige spelers.
• MLB-legenden: Speel als 165+ grootheden zoals Jackie Robinson, Ted Williams en Reggie Jackson!
• Legends Teams: Nieuwe Legends Teams in het speltype Exhibition en oefenwedstrijden online.
• Home Run Derby op jouw manier: Kies een MLB-speler of Legend en een MLB-veld en maak je eigen speelschema.
• Online multiplayer: Speel oefen- en klassementswedstrijden met de rest van de wereld.
• Wekelijkse schema-updates: Wekelijkse schema-updates voor het hele seizoen met op prestaties gebaseerde statistieken.
• Vette soundtrack: Muziek van Evaride, Banzai, OneRepublic en meer!
1-2 spelers
Netwerkspelers 2-2 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 6GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
©/™ 2019 MLB. MLB Advanced Media, L.P. Alle handelsmerken, dienstmerken en auteursrechten van Major League Baseball die hierin zijn gebruikt, zijn het eigendom van de betreffende MLB-entiteit. Alle rechten voorbehouden. OFFICIEEL PRODUCT GELICENSEERD DOOR MAJOR LEAGUE BASEBALL PLAYERS ASSOCIATION – handelsmerken en auteursrechtelijk beschermde werken van MLBPA, waaronder het MLBPA-logo, en andere intellectuele eigendomsrechten zijn eigendom van en/of worden beheerd door de MLBPA en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de MLBPA. Ga naar www.MLBPLAYERS.com, de keuze van de spelers op internet.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments