Fairune

The game has been withdrawn from sale

Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Kompatibel med PlayStation®Vita og PlayStation®TV.

Spillet kræver et PlayStation®Vita-hukommelseskort (sælges separat).

Er du klar til at tage ud på en mission for at finde de mægtige forsvundne statuer? At befri dit hjem fra trulsen fra de frygtelige monstre? Rejs verden rundt i kampen mod monstrene, men husk at kigge efter ting, som kan øge din evner. Og hold omhyggeligt udkig efter ledetråde, som åbne nye stier for dig ...
Husk, at det er afgørende, at du finder ting og skjulte stier, for at du kan forlænge dit ophold i verdenen, længe nok til at sejre!

Selv efter du er færdig, vil du blive ved med at spille. Fairune er en tro hyldest til 1980'ernes computerspil. Hvis du kan lide gameplayet og grafikken fra de klassiske arkadespil, så tag med os ud på eventyr!

Key Features:
– Klassisk 8-bit-grafik og -lyd
– Nem styring
– Medrivende gåder
– Interessante kort og gåder til alle PS Vita-spillere

Udover standardspiltypen er der andre udfordringer i Fairune, som f.eks. at skulle besejre alle typer monstre eller finde alle genstande.

Dette produkt understøtter følgende sprog: Engelsk1 spiller(e)
Mindst 4096KB
Berøringsskærm
To analoge pinde

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© QubicGames S.A.. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.