Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history Price change history

Lowest price: 22 kr., PS+: 22 kr. — Release date: March 20, 2014

Description Description

Det verdenskendte Kojima Productions kommer nu med deres seneste mesterværk i METAL GEAR SOLID-serien, METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES. METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES er den første del af ‘Metal Gear Solid V Experience’ og en prolog til den større anden del, METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN, der følger efter. MGSV: GROUND ZEROES giver gamerne mulighed for at få en forsmag på produktionens verdensklasse visuelle præsentation og gameplay før udgivelsen af selve spillet. Det giver også erfarne gamers og dem, der ikke tidligere har spillet et spil fra Kojima Productions, mulighed for at lære det radikalt nye spildesign at kende. Kojima Productions hæver igen overlæggeren med deres egen FOX Engine, der giver spillet hidtil uset blændende, grafiske detaljer og introduktionen af et åben verden-spildesign i Metal Gear-universet. Det her er oplevelsen, som gamere og Metal Gear-fans har ventet på.

1 spiller
4GB minimum krævet plads
DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes © 2014 Konami Digital Entertainment

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments

Ой-ёй
что-то пошло не так

Возникла проблема и оплата не прошла. Ничего страшного, попробуйте ещё раз или напишите мне, я постараюсь помочь разобраться с проблемой.

Если не ответил сразу — обязательно отвечу чуть позже!

Спасибо!
оплата прошла успешно

Теперь вам доступны все функции Premium-подписки.

Как только выйдет новый функционал — он будет сразу
 у вас доступен.

Если есть вопросы или предложения — обязательно пишите, сервис становится лучше благодаря вам!

100 ₽ в месяц
по-божески
  • Отключение рекламы на сайте
  • Цены в других регионах
  • Игровые рекомендации
  • ULTIMATE функционал
  • Чистокровная верховая — вороная в тёмных яблоках (нет)