Mercenary Kings: Reloaded Edition

1 7 9 9
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 30 kr., PS+: 30 kr. — Release date: Feb. 6, 2018

Description

I dette hektiske actionspil i 2D er du en del af Mercenary Kings, det dygtigste hold lejekrigere på jorden, men nu hvor dine kammerater er faldet, og CLAW's frygtindgydende styrker har indtaget en tophemmelig laboratoriebase, der dækker en hel ø, skal du gøre det, der skal til for at stoppe dem.

Men du angriber ikke uforberedt! Din opbakning består af et hold skrupelløse genier og eksperter inden for deres område! De er i stand til at lave og skræddersy pistoler og knive eller opgradere kropspanser, så du har aldrig været mere klar til at slutte dig til kampen.

Hvad enten det er alene eller sammen med venner, skal gå ud, besejre CLAW og redde verden!

Mit diesem Cross-Buy-Produkt kannst du dir die Version für PS4™ wie auch für PS Vita downloaden.

PlayStation®4:
1-4 spillere Netværksspillere 2-4 - Det komplette spil kræver PlayStation®Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer 500MB minimum krævet plads DUALSHOCK®4 Vibrationsfunktion Remote Play-Understøttet cross-platform-funktioner HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

PlayStation®Vita:
1-4 spiller(e) Ad hoc-tilstand 4 spillere Netværksspillere 4 Netværksfunktioner Mindst 25KB

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
PS4: Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
PS Vita: Engangsafgift for brug af downloads på op til 3 aktiverede kompatible Portable-konsolsystemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Copyright © 2013-2018 Tribute Games Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments