Quar: Infernal Machines VR

Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 199,00 kr., PS+: 199,00 kr. — Release date: March 15, 2019

Description Description

PlayStation®VR må ikke benyttes af børn under 12 år.

Dette element inkluderer noget VR-indhold. PlayStation®VR og PlayStation®Camera er nødvendige for at opleve VR-funktionalitet.
Kommando kavaleri til at feje fjendens flanker. Send pansrede traktorer frem for at knuse hærdet forsvar. Dine soldater er bevæbnet med våben, der spænder fra det ydmyge rifle til de tungt automatiske haglgeværer. Stol på dine officerer for at holde op med din troppes moral og til at kalde ind dødelige luftforstyrrelser.
Funktioner
• PlayStation® VR-kompatibel, herunder Move Controller-understøttelse!
• Mere end 12 niveauer for at kæmpe for Korsfarerårsagen!
• 18 forskellige venlige og fjendtlige enheder! Fra infanteri til kavaleri og pansrede traktorer til snigskytter og tungautomatiske haglgeværer!
• En levende, åndbar opgraderbar base fuldt befolket med tropper, der går om deres forretning! Opgrader din mekaniker for bedre traktorer. Opgrader messen hallen (og dens mad!) For bedre moral og få den hænger bygget, så du kan ringe i luftangreb!
• Interagere med dine enheder fra en top-down-visning eller skrum ned til soldatstørrelse for at se handlingen første hånd!
1 spiller
2GB minimum krævet plads
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p
Brug af PlayStation®Move-bevægelsescontroller og PlayStation®Camera er valgfri
PlayStation®VR er kompatibelt med dette produkt. Du skal have PlayStation® VR og PlayStation® Camera for at benytte VR-funktionen.
Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
©Steel Wool Games 2016-2019. ©Hoplite Research, LLC All rights reserved. Developed by Hoplite Research, LLC. Published by Funbox Media Ltd ©Funbox Media Ltd 2019, under license from Hoplite Research, LLC.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments