Irony Curtain: From Matryoshka With Love

PSN 149 kr. 99 kr. −33% until 02/06/2020 2:59 a.m.
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 74 kr., PS+: 74 kr. — Release date: June 25, 2019

Comments

Description

Kom med om bag jerntæppet i dette satiriske peg-og-klik-spil, der er inspireret af de bedste spil fra LucasArts og Daedalic Entertainment! Oplev den totalitære nation Matryoshka gennem øjnene på Evan – en kikset og falleret journalist, der mod sin vilje trækkes ind i et spionopgør mellem to verdensmagter. Kast dig ud i dette tossede spioneventyr, afslør hemmelighederne bag det bizarre kommunistland (og det magtfulde kapitalistiske imperium!), følg en fortælling fyldt med overraskelser, og opdag den mystiske øverste leders sande mål!

Hvad har nationen Matryoshkas elskede fader dog af planer for en ubetydelig, kapitalistisk skribent?
Hvorfor bliver jerntæppet pludselig trukket til side for at byde en fremmed velkommen til Matryoshka?
Og hvorfor skjuler der sig en alligator på badeværelset?!

1 spiller
8GB minimum krævet plads
Remote Play-Understøttet
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

© 2019 Artifex Mundi

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.