1. Danmark
  2. PlayStation 4
  3. Wordherd
PS4

Wordherd

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
 I already have this game
Price change history (PlayStation Store)
Lowest price: 22,50 kr. , PS+: 15,75 kr. — Release date: Aug. 12, 2020
Description
Hvis du vil spille dette spil på PS5, skal dit system muligvis opdateres med den nyeste systemsoftware. Selvom dette spil kan spilles på PS5, mangler der muligvis visse funktioner, som findes på PS4. Se PlayStation.com/bc for nærmere oplysninger.
Tag en pause med Mia, og få hverdagens trummerum lidt på afstand med afslappet gameplay og opslugende ordspil. Arbejd dig op fra enkle til usædvanlige og abstrakte ord i dette geniale, overraskende, ordfinderspil.


Hjælp Mia med at kalde dyrene, der er faret vild, hjem, inden aftenen falder på, ved at finde ord, der vender og drejer sig rundt på brættet. Med over ethundrede og halvfjerds tusinde ord og halvfems tusinde definitioner kan du være sikker på at lære nogle moderne, esoteriske og komiske betydninger, når du prøver at slå dine længste, mest sjældne og højestscorende ord. Med halvfems levels, hvor du reder dyr ved hjælp af dine evner som orddetiktiv, i hver af de tre spiltyper. Mia hjælper dig med ordene, dele af ordene eller blot længden af ord, hun kan se. Hun gør altid sit bedste for at hjælpe dig, men når hun er løbet tør for ord, skal du klare dig på egen hånd ...Offline enkelt spiller
PS4-spil kan styres via PS Vita
Offlinespil er aktiveret


Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.

Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.

Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.

Library-programmer ©Sony Interactive Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Interactive Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.
Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.