'Juice' By B'Z Danmark


Buy at PSN for Kr 22
Lowest price: Kr 22, PS+: Kr 22
Release date: Nov. 5, 2014
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Spil 'Juice' (B'z). Understøtter bas.
BEMÆRK: tilgængelige arrangementer varierer fra sang til sang. Rocksmith® 2014-spildisk kræves for at spille. Oplysninger om sangene er tilgængelige på www.rocksmith.com
Indeholder spil, som automatisk justeres til dine personlige evner og innovativt spildesign, der gør det visuelt intuitivt at aflæse musik, Rocksmith®2014 er næste stadie i musikspillenes evolution. Musik downloads er ikke vurderet af PEGI. www.pegi.info


Dette Cross-Buy-produkt giver dig ret til at downloade versioner til både PlayStation®3 og PlayStation®4.

1-2 spillere
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt Sony Entertainment Network Ydelsesbetingelser/Brugeraftale og eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PSN for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Computer Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Computer Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Rocksmith logo, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

Information taken from the official site, with all rights reserved.