psprices.com All game discounts
What's new

Diablo® Prime Evil Upgrade

Lowest price: 125,07 kr. Pass: 125,07 kr.
Release date: Sept. 23, 2021

Price change history

joystick Platforms
XOne Xbox X|S
play_circle Videos
globe Other regions

Description

Diablo® Prime Evil Upgrade er til de, der allerede ejer Diablo® III: Eternal Collection, og indeholder:
- Diablo® II: Resurrected™-spillet
- Diablo® III: Hatred’s Grasp Wings-DLC
- Diablo® III: Mephisto Pet-DLC

Kæmp mod de brændende helveders beboere med stil, og vær misundet af din gruppe, lige meget hvor I tager hen.

Diablo® II: Resurrected™ er den definitive, opdaterede udgave af Diablo II og Lord of Destruction®-udvidelsen – to banebrydende spil i Blizzard Entertainments genre-definerende action-rollespilsserie. Både erfarne spillere og dem, der gik glip af det originale spil, da det udkom på PC for 20 år siden, kan nu opleve det tidløse Diablo II med moderne grafik og lyd, der til fulde udnytter den nye gaming-hardware.

Stig op i det glemte tårn, træng ind i Kurasts jungler, og angrib Helvedets porte for at besejre Diablo selv. Bestig dernæst toppen af Arreat-bjerget, og tag kampen op imod ødelæggelsens herre Baal i Worldstone Keep.

Syv af Sanctuarys største krigere venter ved den ikoniske bålskærm – amazonekrigeren, snigmorderen, barbaren, druiden, nekromantikeren, paladinen og troldkvinden. Hver kriger kan tilpasses med utallige bygge- og udstyrsmuligheder, som spillerne kan udforske.

Diablo® II: Resurrected kan spilles alene eller sammen med vennerne i online samarbejdsspil med op til 8 spillere. Slå dig derefter løs og snup et par ører ved at deltage i nervepirrende PvP-dueller uden for byen.
Information from the official Microsoft Store site. All Rights Reserved.