Fahrenheit

Buy at PSN for Kr 100
Lowest price: Kr 37, PS+: Kr 37
Release date: Aug. 10, 2016
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

FAHRENHEIT er det første INTERAKTIVE DRAMA kreeret af skaberne af HEAVY RAIN og BEYOND: TWO SOULS.
I denne paranormale thriller bliver NYC lamslået af en række mystiske mord: Almindelige mennesker bliver besat og dræber offentligt fuldstændig fremmede folk. Spil på begge sider af denne mordsammensværgelse og opdag de overnaturlige kræfter bag disse forbrydelser.

1 spiller
HDTV-skærmopløsning: 720p,1080i,1080p

Download af dette produkt er underlagt PlayStation Network Ydelsesbetingelser og vores Brugeraftale for software samt eventuelle specifikke tillægsbetingelser, der gælder for dette produkt. Hvis du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du undlade at downloade produktet. Se Ydelsesbetingelser for at se flere vigtige oplysninger.
Engangslicensafgift for at downloade til flere PS4-systemer. Du behøver ikke at logge på PlayStation Network for at bruge dette på din primære PS4, men det er påkrævet ved brug på andre PS4-systemer.
Se Helbredsadvarsler for at få vigtige oplysninger om helbred, før du anvender dette produkt.
Library-programmer ©Sony Computer Entertainment Inc. Licenseret eksklusivt til Sony Computer Entertainment Europe. Brugsbetingelser for software er gældende, læs de komplette brugsrettigheder på eu.playstation.com/legal.

FAHRENHEIT © QUANTIC DREAM 2005-2016, all rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.