Super Star Wars Finland

1 4 7 all trophies

Buy at PSN for €9.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: Nov. 24, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

ParannettuPS4™ uusia säästää ominaisuuksia , pistetaulukot , palkinnot , ja päivitetty näyttö ja ohjain vaihtoehtoja!

Riskeerata elämänsä Jedi Knight !

Liity Luke , Han , ja Chewbacca heidän kovaa sotaapahan valtakunta . Battle petollinen ulkomaalaisia. Pilotti kaksi ajoneuvojen nopea , ensimmäisen persoonan , 3 - D -sekvenssit . Taistele läpijoutomailla Tatooinellevihamielinen kaduilla Mos Eisleyn ja sen jälkeen. Joten tartu Blaster , hihna teidän valosapelin , ja ottaa taistelu galaktinen vapaus


Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: EnglantiHDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. © 1992-2015 Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.