Dead Space 3

1 2 11 45 all trophies

Buy at PSN for €14.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: Feb. 8, 2013
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

PS3™ Essentials - The Best of PlayStation®3

Yhteensopiva PlayStation®3:n kanssa.

Dead Space 3 vie Isaac Clarken ja armottoman sotilaan John Carverin matkalle halki avaruuden selvittämään Necromorph-epidemian lähteen. Isaac tekee pakkolaskun jäiselle Tau Volantis -planeetalle, missä hänen täytyy haravoida karu ympäristö etsien raaka-aineita ja osia. Hän joutuu panemaan kaikki insinöörintaitonsa peliin luodessaan ja muokatessaan aseita ja selviytymisvälineitä. Jääplaneetta pitää sisällään avaimen Necromorph-taudin selättämiseen lopullisesti, mutta ensin Isaacin on selviydyttävä lumivyöryistä, petollisista jäävuorista ja armottomasta erämaasta. Kehittyneemmät viholliset ja brutaali ympäristö edessään Isaac voi ryhtyä yhteistyöhön sekä itsensä että koko ihmiskunnan selviytymisen vuoksi. Pelaa yhdessä ystävän kanssa tai yksin Isaac Clarkena uudessa saumattomassa yhteistyömoninpelitilassa. Kukin pelitila sisältää ainutlaatuisia tarina- ja pelielementtejä.

1 pelaaja
Vähintään 5 Mt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p, 1080i, 1080p
Verkkotoiminnot
Verkkopeli 2-2 pelaajaa

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertaluontoinen maksu latausten käytöstä enintään kahdessa aktivoidussa, yhteensopivassa kotikonsolijärjestelmässä.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2013 Electronic Arts Inc. EA, EA-logo ja Dead Space ovat Electronic Arts Inc:n tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Information taken from the official site, with all rights reserved.