Star Wars Jedi Starfighter Finland


Buy at PSN for €9.95
Lowest price: €4.95, PS+: €3.98
Release date: Jan. 15, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Galaksi on sekasorron vallassa Star Wars™: Episodi II:n tapahtumien lähestyessä hurjaa vauhtia. Mace Windu lähettää yhden neuvoston parhaista jedeistä, Adi Gallian, tutkimaan levottomuuksia Karthakk-järjestelmään separatistiliikkeen laajenemisen uhatessa. **HUOMAUTUS: peli ja ohjekirja saatavilla vain englanniksi**

Tämä PlayStation®2-klassikko näyttää upealta PlayStation®4:n HD-grafiikalla, ja pelissä on täysi trophy-tuki.

Tämä peli on alkuperäisen PlayStation®2-pelin PlayStation®4-versio, eikä se tue PlayStation®2-lisälaitteita. Osa toiminnoista voi poiketa alkuperäisestä versiosta, tai ne eivät ole saatavilla.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: Englanti



1 pelaaja
PlayStation®Move Sharp Shooter Yhteensopiva
PlayStation®Move-Rattiohjain Yhteensopiva
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

LucasArts, the LucasArts logo, STAR WARS and related properties are trademarks in the United States and/or in other countries of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates. © 2002-2015 Lucasfilm Ltd. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.